domingo, 26 de mayo de 2019

El Dia, Edició dimecres 23 d’octubre de 1.935, pàg. 2


EL RETORN D'ARMES DE CAÇA.

Passa ja de dues-centes el nombre d'escopetes de caça retornades als seus propietaris.

Es prega una vegada més als caçadors que encara no tinguin al seu poder l'escopeta, que vagin a retirar-la proveïts de la corresponent llicència i així no entorpiran el retorn, car són molts els caçadors que malgrat els avisos que els foren donats degudament, encara no tenen al seu poder la reglamentària Ilicència.

Aquesta tarda, a les quatre, han continuat retornant-se les armes que es troben dipositades a Ca la Ciutat.

EXERCICIS DE TIR.

Per tal d'evitar posibles desgràcies es posa en coneixement del public que, durant els dies 28 i 30 de l’actual mes, els alumnes de l'Escola Militar Egara faran exercicis de tir al blanc de les 11 a les 14 hores. En el camp de tir “Can Amat" del terme de Les Fonts, amb armament i municions de guerra.

ALLIBERAMENT.

Josep Prat i Fainé, que ahir al matí fou detingut pels mossos d'Esquadra de resultes d'una denúncia formulada per Llàtzer Roig fou posat en llibertat a la tarda d'ahir per disposició del Jutjat de Primera Instància.

Com saben els nostres lectors el Prat havia tallat uns pins d'una porció de bosc propietat del denunciant.

CAIGUDES.

Mentre feinejava pel pati del seu domicili, carrer Transversal 78, la dona de 54 anys, Carme Garcia, ha sofert una caiguda, produint-se una ferida contusa a la regió parietal dreta i una altra a la mà dreta, les quals li han estat curades al Dispensari a dos quarts de vuit del matí d'avui.

També per haver caigut al carrer d'Alagorda, quan es dirigía a col·legi, el nen Manuel Pantello, de 4 anys, habitant al carrer de Mas Adei, 15, ha hagut d'ésser assistit al Dispensari d'una ferida contusa a la regió frontal.

No hay comentarios: