domingo, 12 de mayo de 2019

El Dia, Edició divendres 4 d’octubre de 1.935, pàg. 2


PEL RETORN D’ARMES ALS CAÇADORS

En vista que no avança la qüestió del retorn d’armesals caçadors terrassencs, ahir a la nit el Batlle senyor Homs va trametre un nou telegrama al senyor Gil Robles, ministre de la Guerra, en el sentit que es prengués amb molt interès la devolució de les armes de referència.

En el telegrama es féu constar que bona part dels perjudicats tenen llicència per a ús d'arma i, a la vegada, que el delegat governatiu ha informat favorablement d'ells. També es fa remarcar que aquestes persones dipositaren les armes a l’Ajuntament local seguint les ordres dictades per l'autoritat militar després de la rebel·lió d'octubre.

EL CUPO DELS CECS.

En el sorteig efectuat ahir, resultà premiat amb 23 pessetes en les seves dues sèries, el número 104. A més, han resultat premiats amb 3 pessetes tots els números terminats amb 04 de les mateixes.

DENUNCIA, PER ATROPELL.

Vàrem informar ahir, als nostres lectors, de l’atropell de bicicleta que a l'Avinguda 11 de Setembre fou victima la dona Montserrat Mingell, de 25 anys. domiciliada al carrer de Watt, 109.

La bicicleta de referéncia, és la número 264 d'aquesla matricula propietat de Frederic Rubio i Serra, habitant al carrer de Suris, 21.

Aquest accident, avui ha estat, denunciat a la Comandància Municipal.

LESIONAT EN CAURE-LI UN TAULO AL DAMUNT.

Quan passava per sota una bastida d'unes obres en construcció en les quals presta elis seus serveis, l'obrer Josep Soriano, de 27 anys, casat, habitant al carrer de Cremat, 24, ha tingut la desgràcia que li caigués al damunt un tauló, produïnt-li una ferida contusa al cuir cabellut, la qual li ha estat curada al Dispensari Mèdic pel doctor de guardia.

L'accident s'ha produït a les onze del matí d'avui.

ACCIDENT.

Aproximadament a un quart de deu d'aquest matí el jove de 28 anys Jaume Mongol que viu al carrer de la Creu Gran ha rebut assistència facultativa al Dispensari Mèdic.

Sofria unes ferides contuses al front i cap, consequència d’una caiguda que ha sofert mentre es trobava pintant, enfilat en una escala, en una casa del carrer del Vall.

El Mogol ha passat a casa seva una volta practicada la primera cura.

No hay comentarios: