miércoles, 15 de mayo de 2019

El Dia, Edició dimars 8 d’octubre de 1.935, pàg. 2 i 3


EL SEGELL DELS CECS.

En el sorteig que anit va efectuar-se, sortí premiat amb 25 pessetes en les seves dues sèries, el número 250. A més, han resullat agraciats amb 3 pessetes cada un els números terminals amb 50 de les mateixes.

ASSISTIT AL DISPENSARI.

A un quart de deu d'aquest matí, s'ha presentat al Dispensari Mèdic el nen d'11 anys, Joan Fernández, que presentava una ferida infectada al front que es produí en caure fa uns dies al seu domicili.

CURSET RADIAT DE PUERICULTURA.

El vinent dia 12 del corrent, començarà a l'Emissora local el curset radiat de puericultura a càrrec del professor senyor Joan Paulís.

La primera lliçó d'aquest curset versarà sobre "Ensenyament de la Puericultura".

DETENCIÓ D'UN LLADRE DE BICICLETES.

A Caravaca fou detingut per la guàrdia civil Cristòfor Fernàndez i Garcia, acusat d'ésser l'autor de diversos robatoris de bicicletes perpetrats a la nostra ciutat, lloc on ha estat traslladat per guàrdies de la benemèrita.

A disposició del Jutjat d’instrucció, encarregat d’instruïr-hi sumari, ha ingressat a la presó d’aquest partit.

POMPEU FABRA, AL CASINO DEL COMERÇ.

L'il·lustre filòleg i reconstructor del nostre idioma, mestre Pompeu Fabra, vindrà a Terrassa la nit del dia 16 del corrent, per tal d'inaugurar el Curset de Gramàtica Catalana que organit-za la Comissió de Cultura de la dita entitat, a càrrec del professor Delfí Dalmau.

No hay comentarios: