martes, 5 de mayo de 2020

El Dia, edició dijous 16 de juliol de 1.936, pàg. 2 i 3


LA CALOR.

Màxima temperatura que avui s'ha registrat a l'ombra: 27 graus sobre zero. La mínima, 17 graus.

La temperatura màxima registrada ahir, fou la de 26 graus.

EXPEDIENTS DIRIGITS A LA JUNTA ARBITRAL DELS PARTITS DE SABADELL I TERRASSA.

Formada la Junta Arbitral que haurà de resoldre tots els expedients que li dirigeixin els agricultors dels partits judicials de Terrassa i Sabadell, s’han rebut  ja bon nombre d'aquells, contenint reclamacions diverses.

S'eleva a 4.795, les peticions referents a revisions per retorns de fruits i reclamacions per danys i perjudicis, de forma, doncs, que la tasca que desenrotllarà la citada Junta, no serà pas planera ni senzilla.

NOIETA QUE CAU.

Ahir, a les 9 del vespre, la noieta Rosa Marti, quan es dirigia corrent al seu domicili, Blasco de Garay, 102, sofrí una caiguda en el carrer de Torrella, lesionant-se en el peu dret.

Traslladada al Dispensari Mèdic Municipal, rebé la corresponent intervenció facultativa, retornant després a casa seva.

NOTA PREGADA DE L'ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS.

El proper divendres, tots els associats a aquesta entitat podeu passar pel seu estatge social, on se'ls facilitarà una circular en la qual es fixaran els punts més urgents sobre l'aplicació de les Bases en els aspectes de sou, horari i dies festius.

Així mateix, tots els associats que desitgin algun aclariment, sobre altres punts, podran passar en dies successius per l'Oficina assessora que quedarà instal·lada en el mateix estatge.

Per altra banda, es notifica que es procedirà ràpidament a la impressió de totes les Bases, per tal que els interessats puguin conèixer el text íntegre de la Carta de Treball que ja ha entrat en vigència.

CINEMA AMATEUR AL CENTRE EXCURSIONISTA.

Amb motiu de la repartició de premis del VII è Saló de Fotografia, Terrassa 1.936, i de la XV Diada de Germanor a La Mata, en el Centre ' Excursionista, tindrà lloc, demà divendres, a les 10 de la vetlla, una sessió de cinema amateur, a càrrec del consoci Agustí Fabra, cineasta de vàlua internacional.

Els films que seran presentats, els publicarem en l'edició de demà.

No hay comentarios: