viernes, 8 de mayo de 2020

L’Acció, dissabte 18 de juliol de 1.936 pàg. 3


LA SENSIBLE DESGRACIA QUE HA COSTAT LA VIDA AL CIUTADÀ ANTONI CAPELLA.

Prop de les tres de la tarda d'ahir, l’industrial fuster de la nostra ciutat, senyor Antoni Capella i Antonell, de 45 anys, domiciliat al carrer Salmerón, estava treballant en una màquina anomenada «Tupi», especialitzada en el tornejament de la fusta. Això s’esdevenia a la fusteria que aquest senyor tenia instal·lada al carrer de la Riba, número 2.

Quan més distret es trobava en la seva feina, es desprengué una part de la susdita màquina, anant a clavar-se-li a la part abdominal esquerre.

El Senyor Capella en sentir-se ferit, feu un gran crit i caigué a terra. Uns operaris que hi havia a la fusteria corregueren a socórrer al senyor Capella, el qual jeia a terra ensangonat i sense sentits.

Immediatament fou traslladat a la Clínica de la Mútua d’Assegurances, on més tard, els doctors Tarrés i Pla li practicaren una delicada i perillosíssima intervenció quirúrgica.

El ferit després de l’operació sembla que havia millorat un xic, cosa que féu concebre algunes esperances als senyors facultatius. Malgrat això, serien dos quarts d’onze de la nit, quan l’infortunat senyor deixà d’existir a la mateixa Clínica.

Després de la defunció fou ordenat que el cadàver fos traslladat al dipòsit municipal, cosa que es portà a terme seguidament.

Lamentem sincerament aquest sensible accident de treball, el qual ha acabat amb la vida d’un conegut i apreciat conciutadà. Vagi també el nostre pèsam a la família del finat.

DETENCIÓ D’UN DEMENT.

A les tres de la matinada d’avui, ha estat detingut per la guàrdia municipal de la nostra ciutat, un jove d’uns 20 anys d’edat anomenat Jaume Cervelló i Salavé, natural de Vinebre, (Tarragona), el qual sembla que ahir vespre s’escapà de la clínica mental de Sant Andreu.

Aquest matí amb l’ajuda d’un taxi, uns individus de la Creu Roja local, han traslladat el jove desequilibrat a la Clínica d’on s’escapà.

ELS NOUS POLICIES LOCALS.

Tal com dèiem ahir la plantilla de policia local ha estat augmentada.

Aquest mati han fet la seva presentació oficial, els agents policíacs, senyors Ameli Nogueroles, Antoni Martínez i Pere Torres. Encara manca la presentació de quatre agents més

No hay comentarios: