jueves, 28 de mayo de 2020

La Veu de Catalunya, 11 d’agost de 1.936, pàg. 10 i 11


Els obrers de la majoria de les fàbriques i comerços, en cobrar els jornals lliuraren l’import íntegre del 15 per 100 d’augment, a favor de les famílies de les víctimes caigudes en el compliment del deure en la lluita contra el feixisme. Altres han obert subscripcions setmanals per a mentre duri l’actual situació, i destinades també al socors de les mateixes famílies.

Al camp local es disputaren un partit amistós els primers equips complerts del Club i el de l’Iluro de Mataró, campió de Catalunya de la segona categoria preferent.

Una enorme concurrència acudí a presenciar aquest encontre, la recaptació del qual va destinada a profit de les víctimes de la sublevació feixista.

Aquest partit acabà amb el següent resultat: Terrassa 5; Iluro de Mataró 3.

Ha començat a regir un nou horari als mercats, establert per la Ponència de Proveïments de l’Ajuntament. Els mercats romandran oberts de dos quarts de set a les onze del matí, del dilluns al divendres, i el dissabte només despatxaran de les vuit del matí a la una de la tarda.

L’emissora local «Radio Terrassa», d’acord amb el Comitè d’Enllaç Antifeixista, ha iniciat un servei radiofònic de socors, que funcionarà de dotze a una de la nit, per mitjà de l’esmentada antena. Podran fer ús d’aquest servei, tots els ciutadans que desitgin comunicar-se amb algun dels seus familiars absents.

Ha ingressat al quarteret municipal en qualitat de detingut, el ciutadà Francesc Cortés, industrial, per haver pronunciat paraules despectives per al règim.

Es reprengueren les sessions de cinema als locals Teatre Recreo, Teatre Alegria i Cinema La Rambla.

No hay comentarios: