sábado, 9 de mayo de 2020

La Veu de Catalunya, 19 de juliol de 1.936, pàg. 3


El nostre bon amic l’industrial senyor Antoni Capella, mentre estava treballant en una màquina del seu taller de fusteria Mecànica que té instal·lat al carrer de la Riba, tingué la dissort d’ésser agafat per una eina tallat que sortí disparada de la màquina. Li produí una ferida amb perforació abdominal, sortida d’intestins i fractura de la cresta ilíaca.

Tot seguit, l’accidentat fou traslladat a la clínica de la Mútua Assegurances Terrassa, en la qual els doctors Tarrés, Pla i Domènec li practica una intervenció quirúrgica, malgrat el cas apurat del pacient.

A dos quarts d’onze de la nit deixà d’existir l’infortunat amic senyor Capella, víctima del greu accident sofert.

El nostre més sentit condol a la seva apenada família.

En una de les dependències de l’Ajuntament, es reuní de bell nou la Comissió Mixta del Consell local de Treball i acordà modificar la data de les vacances en el sentit que aquestes comencin el dissabte dia 8 d’agost, al migdia, i no el divendres dia 14, com en principi s’havia acordat.

Ha ingressat a la plantilla del cos local de policia, el nou agent dels serveis de vigilància de la Generalitat, senyor Magí Marrugat i Gabriel.

Tenim notícies que molt aviat ingressaran a la mateixa comissaria altres agents, que s’anuncien en nombre de vuit. Igualment se’ns comunica que és molt probable el trasllat a la ciutat, d’una secció de guàrdies d’assalt.

Per contra, s’anuncien les baixes, en la plantilla del primer cos referit, dels agents senyors Manuel Parejo i Ignasi Díaz, que han sol·licitat el trasllat a altres localitats.

No hay comentarios: