sábado, 30 de mayo de 2020

L’Acció, dijous 13 d’agost de 1.936 pàg. 2


OBLIGATORIA PRESENTACIÓ DE MINYONS DE LLEVES PASSADES.

Aquell Comitè d'Enllaç antifeixista ha acordat d’acord amb el Comitè de Milícies Comarcals de Barcelona instal·lar unes oficines d'allistament obligatori de tots els components del reemplaçaments del 1.935-1.935 i llicenciats del 1.936.

Oficines d’allistament: Francesc Macià, 62 A. Obertes de 4 a 8 tarda.

HA ESTAT INCAUTAT L’INSTITUT INDUSTRIAL.

El comitè d'Industria de la nostra ciutat, d’acord amb el Comitè d'Enllaç Antifeixista, s'ha incautat de l'edifici de l’Institut Industrial.

Alhora també s'ha incautat del nombrós fitxer controlador de I’ indústria a la nostra ciutat, com també d'altres importants coses existents en aquell local, i que són d'una excepcional importància en els moments actuals.

CONVOCATORIA DE L'ASSOCIACIÓ D’EMPLEATS I TÈCNICS.

Es convoca a tots els socis de l’Associació d'Empleats i Tècnics a l'Assemblea general extraordinària, que tindrà lloc avui dijous dia 13, a les deu de la vetlla en el local de la «Unió Local de Sindicats», Sant Pere, 48, per tractar del següent ordre del dia:

«Orientacions sindicals a seguir després del manifest llançat al carrer per la C.N.T. i U.G.T.»
Donada la importància d'aquesta assemblea es prega l'assistència dels associats.

LES MORATÒRIES I LA RETIRADA DE DINERS DELS BANCS I CAIXES D’ESTALVIS.

En aclariment del que estableix l'última moratòria de la present setmana, cal advertir que es podran treure lliurement fins a 500 ptes., dels comptes corrents dels Bancs i fins a 200 de les Caixes d’Estalvi, sempre que l’interessat no hagi fet ús de les moratòries anteriors. Per tal d’arribar a les 1.000 o 450 que respectivament autoritza el Decret com a màxim, caldrà justificar la necessitat o peremptorietat de la inversió.

UN FALS RUMOR.

Com sigui que durant aquest migdia havien circulat diversos rumors per la nostra ciutat, en els quals es deia que s'havia declarat la vaga general a la nostra ciutat, la Confederació Nacional del Treball, ha fet radiar des de Ràdio Terrassa Ia següent nota:

«La Confederació Nacional del Treball no ha donat cap ordre d'atur, per tal com no hi ha motiu per tal mesura.

Aquell que hagi plegat, cal que es reintegri immediatament al treball».

No hay comentarios: