martes, 12 de mayo de 2020

L’Acció, divendres 14 d’agost de 1.936 pàg. 2


CANVI DE DOMICILI.

El Centre Excursionista ha traslladat aquests dies et seu estatge, —que estava incautat per un partit social,─ al carrer del Nord, a l'edifici on fins el 18 de juliol hi havia instal·lada la delegació de la Ceda local.

El nou estatge de la veterana entitat reuneixi magnífiques condicions per a l’objectiu cultural i esportiu de l'entitat.

Desitgem que la vida del Centre al nou local sigui ben feliç i plàcida, aprofitada i eficaç que ja és molt demanar en els temps d'ara.

SERVEIS PRESTATS PER LA CREU ROJA, DURANT ELS MESOS DE JUNY I JULIOL.

Mes de Juny:

Trasllat de malalts a l'Hospital d'aquesta ciutat, 3; id, id, al Dispensari Mèdic, 1; id, id. a la «Mútua d'Assegurances», 1, trasllat de ferits, de la «Mútua» a domicili, 1; auxiliats a la via pública, 1, assistència en incendis, 1; trasllat de malalts, de Terrassa a Barcelona, 4 i trasllat de malalts a la Clínica Mental de Sant Andreu, 1, Total, 13 serveis.
Mes de juliol:

Trasllat de malalts a l’Hospital d’aquesta ciutat; 3; Id. Id., al Dispensari, 2; id, id., a la «Mútua d’Assegurances» 1; trasllat d'un ferit d’apoplexia al seu domicili, 1; trasllat de cadàvers al Dipòsit Judicial 29; id. de malalts de Terrassa a Barcelona, 6; trasllat de malalts a la Clínica Mental de Sant Baudili de Llobregat. 2; id, id. id., de Sant Andreu, 1; id. id. id., de Santa Coloma de Gramanet, 1, id, id. id.. del Nou Betlem, 1, id. id. a l’Institut Frenopàtic de les Corts, 1, Total, 48 serveis.

EL PAS D'UN MILICIÀ AMIC PER LA NOSTRA CIUTAT.

El ciutadà amic Antoni Torrella, que com saben els nostres electors marxà farà unes dues setmanes amb una columna del P. O. U. M. en direcció a Saragossa, anit estigué unes hores a la nostra ciutat.

El susdit amic fou saludat per les innombrables amistats amb que compte, les quals li demanaven amb avidesa notícies del front.

A les sis d'aquest matí, aquest brau amic, acompanyat d'altres milicians ha abandonat novament la nostra ciutat donant grans proves d'optimisme i de fe en el triomf de les comarques aragoneses, el qual triomf encara que imminent, es considera que ha d'ésser dut amb serenitat i amb un estudiat pla militar.

LES NOVES OFICINES DEL COMITÈ D’ENLLAÇ.

El Comitè d'Enllaç Antifeixista ha instal·lat les seves oficines al carrer Francesc Macià, en el número, 62 A.
El telèfon d'aquestes noves oficines serà el número 1870.

NOTA DEL COMITE D'INDUSTRIA.

EI comitè d’indústria de la nostra ciutat, prega els que no hagin passat a fer entrega de les notes d'existència, que ho facin abans del proper dilluns. Altrament serà aplicada la sanció que aquest comitè cregui més convenient.

L'A. D'E. I. T. S'ADHEREIX A LA U. G. T.

Ahir vespre l'Associació d'Empleats i Tècnics, celebrarà assemblea general, en la qual s'havia de discutir í prendre acords sobre l’organització a que havia d'adherir-se aquesta important entitat sindical.

Per mitjà d'una votació nominal hom acordà adherir-se per 330 vots contra 13 a la U. G. T.

ALTRE ENTITAT SINDICAL QUE INGRESSA A LA U. G, T.

Anit, en el seu local del carrer de Sant Pere, es reuniren els militants del sindicat autònom de l'Art Fabril i Tèxtil.

En aquesta reunió, s'acordi per aclamació i amb gran entusiasme ingressar a la central sindical de la U.G.T.

ENTERRAMENT DUN MILITANT DE LA C. N. T.

A l’hora de sortir aquesta edició s'estarà efectuant l'enterrament del militant de la C. N. T. Francesc Vilanova, el qual morí ahir de resultes d'un desgraciat accident automobilístic.

La C. N. T. ha convidat a tots els seus militants al fúnebre acte, cosa que fa creure que l’enterrament s'haurà vist summament concorregut.

No hay comentarios: