martes, 5 de mayo de 2020

L’Acció, dijous 16 de juliol de 1.936 pàg. 2


EL CENTRE EXCURSIONISTA A CANYELLES.

El Centre Excursionista, té organitzada una excursió pel dia 26 del corrent mes de juliol, a la platja de Canyelles, amb autocar, al preu de 10’50 pessetes el viatge d’anada i tornada.

Tots els que vulguin assistir-hi, són pregats de passar pel local del Centre Excursionista, Francesc Macià, 64, primer, per tal d’efectuar la inscripció.

CINEMA AMATEUR AL CENTRE EXCURSIONISTA.

Amb motiu de la repartició de premis del VII Saló de Fotografia Terrassa 1936, y de la XV Diada de Germanor a La Mata, en el Centre Excursionista, tindrà lloc demà dia 17, a les deu de la vetlla, una sessió de cinema amateur, a càrrec del consoci Agustí Fabra, cineasta de vàlua internacional.

Els films que seran presentats els publicarem en l’edició de demà.

FORMACIÓ D’UNA ORQUESTRA DE JAZZ A LA NOSTRA CIUTAT.

Resultat d’unes actives gestions portades a cap per diversos músics locals i els dirigents de l’Hot Club, ha estat la formació d’una gran orquestra de Jazz, que per la quantitat dels seus músics i la qualitat dels mateixos, no haurà tingut precedent a casa nostra.

Catorze professors, escollits entre els més destacats executants de la música de jazz, de la nostra ciutat, formaran aquest notable conjunt que portarà el nom d’Orquestra de l’Hot Club Terrassa, i que aquesta entitat es proposa presentar amb tots els honors en un dels seus pròxims festivals.

Mentre arriba aquest moment, tots els components de l’orquestra es lliuren a activíssims assaigs, sota la batuta de l’intel·ligent saxofonista, senyor Vilanova, oferint uns resultats veritablement immillorables.

DEMANDES RABASSAIRES A LA COMISSIÓ ARBITRAL.

En el Jutjat d’Instrucció de la nostra ciutat, i davant de la Junta de la Comissió Arbitral, han estat presentades unes 4.795 demandes de rabassaires, en allò que afecta a retorn de fruits, a reclamacions de danys i perjudicis, i altres aspectes de les millores rabassaires.

En aquestes demandes hi van compresos els rabassaires de Terrassa i Sabadell.

ASSISTIDA AL DISPENSARI.

La nena de 3 anys, Rosa Martí domiciliada al carrer Blasco de Garay 101, ahir vespre jugant amb altres vailets es produí una ferida contusa al peu dret, de resultes d’una caiguda molt violenta que sofrí al carrer Torrella.

La susdita menuda fou curada pel metge de torn en el nostre Dispensari.

No hay comentarios: