sábado, 2 de mayo de 2020

L’Acció, dimecres 15 de juliol de 1.936 pàg. 2


UN INFANT CAU DINS D’UN POU, SALVANT-LO D’UNA MORT SEGURA UN SEU VEÍ.

A un quart de set del vespre d’ahir, uns vailets jugaven en el pati de la casa número 52 de la carretera de Martorell. Un d’ells, el fill de la casa, anomenat Daniel Domènech, de 3 anys d’edat, no es donà compte de la proximitat d’un por que hi ha en aquell lloc, el qual no està cobert, i amb gran esglai per part de l’infant i dels seus companys, relliscà i caigué al fons del mateix.

Com es pot suposar els altres vailets començaren a demanar auxili a grans crits. Sortosament prop d’aquell lloc hi havia un veí el qual una vegada assabentat de la desgràcia baixà al fons del pou, extraient al desgraciat infant, el qual encara vivia. Per sort el pou no és de molta fondària i actualment no hi havia molta aigua.

Amb ajuda d’un taxi, l’infortunat menut fou portat al Dispensari, on el curà el facultatiu, senyor Duran. Presentava unes ferides contuses a la regió occipital, com també excoriacions a la regió frontal i a la barba.

Després de curat, l’infant fou portat a casa seva. Malgrat que en els primers moments semblava que l’infant fos gravíssim, sembla que unes hores després del fet, el menut havia millorat notablement.

VOL FER L’HOME I CAU DEL LLIT.

Aquest matí, han assistit al Dispensari, a un infant d’un any, anomenat Josep Colomer, domiciliat al carrer Arquímedes, el qual aprofitant un moment que els seus familiars es trobaven lluny d’ell, s’ha aixecat en el llit i perdent l’equilibri ha caigut a terra.

El susdit infant sofria una ferida contusa al front.

EN UNA CABANA ABANDONADA HI FOREN TROBADES DUES ESCOPETES.

La policia local ha posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de la localitat, dues escopetes de caça, una serra, unes tisores de podar i unes ulleres, quals objectes foren trobats dies enrere per una vailets de la nostra ciutat en una barraca abandonada dels afores de la ciutat.

Es desconeix qui és el propietari d’aquesta casa, encara que es suposa que és d’un individu que fa un temps marxà a l’Argentina. Aquests objectes foren portats a la Comissaria de policia, pel qual es prengué dels infants que els trobaren, doncs aquests jugaven amb les escopetes, poden ocórrer amb aquest motiu alguna desgràcia.

REUNIÓ PER AQUEST VESPRE.

A dos quarts de deu d’aquest vespre, els associats de Fraternitat Republicana de Sant Pere, es reuniren en assemblea general extraordinària, en la qual a més de tractar s’hi assumptes de marcat interès, es discutirà una proposició presentada per un associat en la qual  es proposen un seguit de millores que de dur-se a la pràctica rejovenir-se a aquella entitat republicana.

No hay comentarios: