sábado, 23 de mayo de 2020

L’Acció, divendres 7 d’agost de 1.936 pàg. 2


Escolteu, Imponents de la Caixa d'Estalvis!

Tenint en compte que a la nostra ciutat, tothom percep amb regularitat el cobrament de setmanades i mensualitats, cometeu un dany gravíssim als vostres estalvis retirant perquè si diners d'aquesta Caixa d'Estalvis.

ASSEMBLEA DEL SINDICAT DEL GÈNERE DE PUNT.

El Sindicat del Gènere de Punt convoca els seus afiliats a l'assemblea general extraordinària que tindrà lloc al Cinema Doré, demà dissabte, dia 8, per a tractar el següent ordre del dia:

Primer. Lectura de l'acta anterior.
Segon. Instruccions als Comitès de Control,
Tercer, Nomenament de nova Junta.

SERVEI RADIOFÒNIC DE SOCORSOS.

Des d'avui, í a proposta del Comitè d'Enllaç Antifeixista, l’emissora local Ràdio Terrassa, iniciarà un servei de socorsos, el qual funcionarà de 12 a 1 de la nit, poden fer ús d'aquest servei tots els nostres ciutadans que desitgin  comunicar-se amb algun dels seus familiars desapareguts.

SOLIDARITAT ENTRE ELS OBRERS.

Els obrers de la fàbrica de gènere de punt, M. Codina, han acordat que el quinze per cent d'augment del seu sou sigui entregat per sufragar les despeses dels companys que estan lluitant en el front.

ASSISTIT AL DISPENSARI.

Ahir a la tarda fou assistit al Dispensari, un vailet de 8 anys, anomenat, Pere Ubach, domiciliat al carrer Pitàgores, 49.

Sofria una ferida incisa-contusa a la palma de la mà esquerra, produïda per un ganivet mentre jugava a casa seva.

ACCIDENT DE TREBALL.

A la una d’aquesta matinada ha estat portat al Dispensari, un home de 45 anys, de nacionalitat italiana, anomenat Victorino Rico, i actualment domiciliat a la carretera de Rubí, 178.

Aquest home sofria una fortíssima irritació ocular que no el deixava veure res.

Segons manifestà ell mateix a la tarda mentre arreglava un cotxe al garatge Vila de la nostra ciutat, una guspira li anà als ulls. De moment no li feu res, però en anar-se’n a dormir es trobà que no podia mirar enlloc.

El metge Cadafalch l’observà detingudament, manifestant que era millor que el portessin a un especialista de Barcelona, cosa que portaren a terme seguidament per mitjà d’un cotxe de la C.N.T. doncs l’infortunat accidentat pertany a la dita organització obrera.

No hay comentarios: