viernes, 1 de mayo de 2020

El Dia, edició dimarts 14 de juliol de 1.936, pàg. 2


LES ACTIVITATS DEL JUTJAT D’INSTRUCCIÓ.

El Jutge local d’Instrucció i l’oficial criminalista del mateix departament, han continuat les seves diligències a la presó, prop dels tres detinguts com a probables autors de l’assassinat del senyor Magí Rodó, fet ocorregut la nit del dia 3 del corrent mes.

Ingressà a la presó, ahir, l0altre detingut Josep Navau, el qual en totes les declaracions ha continuat negat la seva participació en el fet abominable.

Als altres dos detinguts, els ha estat comunicat l'aute de processament, el qual ha estat tirat endavant, treballant-hi el referit jutjat amb gran activitat, per tal d'enllestir-lo promptament.

Per altra banda, el mateix Jutjat està enllestint tot el que fa referència als processaments dels detinguts per robatori de gallines, que com es recordarà fàcilment, sovintejaren molt, poc temps enrere, registrant-se una bona munió de casos.

L’encarregat d’aquestes diligències, ha pres nombroses declaracions als que es troben detinguts a la presó local acusats d’ésser els autors d’aquests delictes.

Cal recordar referent a aquests processats que n'hi ha dos que foren posats en llibertat sota fiança, continuant els altres guardats al referit lloc.

ENTRE ELS CARRERS DE PUIGNOVELL I FONTVELLA. es varen perdre una medalla i una cadena d'or. Per ésser un record de família, .s'agrairà la seva devolució a: Puignovell, 44.

ASSENYALAMENTS JUDICIALS.

El pròxim dia 18 d'agost, a les onze del mati. tindrà lloc a l'Audiència "Provincial" de Barcelona la vista de la causa que es segueix contra Francesc Garcia, acusat del delicte de robatori.

També s'anuncia la celebració d'un judici oral, contra Ferran Farreras, sobre el qual pesa l’acusació d'ésser l’autor d'un robatori.

Aquesta causa es veurà també a l’Audiència citada, a les onze del matí.

NOU HORARI A LA CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA.

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria d’aquesta Ciutat posa en coneixement dels seus electors i del públic en general, que a partir de demà, dia 15, s’establirà el treball intensiu, per ço que les oficines restaran tancades totes les tardes, durant els mesos d’estiu.

ASSISTIT PER CAIGUDA.

A les 9 de la nit d'ahir, va personar-se al Centre Mèdic, Pere Fusté, de 41 anys, que viu al carrer Amadeu de Savoia, 16, que en sofrir una caiguda d'importància, es causà ferides contuses al front i nas.

Una vegada curades degudament les lesions, l'accidentat pogué tornar al seu referit domicili.

CONVERSA A RÀDIO TERRASSA.

La conversa quinzenal que Ràdio Terrassa concedeix a la unió Local de la F. J. C. tindrà lloc demà, dimecres i anirà a càrrec del jove Francesc Simó. El tema escollit per a aquest dia, és "Dr. Torres i Bages, nostre Pastor".

EL DOCTOR CARRERAS A TERRASSA.

Amb motiu de la inauguració del Cercle d'Estudis que el Grup "Avant" de la F. J. C. ha organitzat per a aquest estiu, vindrà a la nostra ciutat l'eminent doctor Lluís Carreras, pvre., el qual, amb la seva eloqüència característica, explanarà una conferència sobre les qüestions socials a casa nostra.

L'acte començarà a tres quarts de 10 de la nit, avui dimarts i a l’estatge social, carrer Sant Pere, 36.

No hay comentarios: