martes, 19 de mayo de 2020

Front, 3 d’agost de 1.936, pàg 4


Salutació  als  camarades  de  Rubí

Els treballadors de Rubí han sabut situar-se d'una manera ràpida en la lluita actual contra el feixisme. La tàctica que han adoptat és la d'unificar les forces obreres i preparar-se per a l'ofensiva. La situació de la vida obrera els ha permès unificar totes les forces sindicals i constituir la Federació Local de Sindicats d'Indústries. A més a més, tenen constituïda l'Aliança Obrera Revolucionària que aplega totes les organitzacions obreres. Aquesta és la posició justa: unificar-se sindical i políticament, respectant totes les tendències ideològiques. 

Ultra el que hem exposat, els companys de Rubí han llançat un òrgan en la premsa, "Combat"  —òrgan de les Milícies Antifeixistes i portantveu de l'Aliança Obrera Revolucionària—, el qual fixa una actitud revolucionària d'una claredat elogiable. "Combat" està per l'A. O. R. i per la unitat. Denúncia la fi del sistema capitalista i situa el dilema de l’hora entre socialisme i feixisme. 

En saludar els companys de Rubí per la seva visió justa de la realitat, ens congratulem de poder mostrar als obrers de Terrassa un exemple tan frapant de confraternitat proletària.

No hay comentarios: