jueves, 1 de abril de 2021

El Dia, edició de dissabte 10 d’abril de 1.937, pàg. 3.

LA REOBERTURA DEL PARC MUNICIPAL.

Amb els concerts donats per la nostra Banda Municipal als jardins de l’ex masia Freixa ha estat reobert el nostre Parc Municipal.

Aquest presenta un bon aspecte. Acuradament ordenat i arranjat, es veu afavorit així mateix per la florida que la primavera ha tingut en distintes parts del Parc, que presenten així més bell aspecte encara.

La bonesa de la tarda del dissabte i ahir diumenge, al matí , feu que els terrassencs acudissin a visitar aquest lloc d’esbargiment públic, fent que els concerts d’obertura i la inauguració oficial del Parc, hagin constituït destacats èxits.

D’INTERES PER AL POBLE.

Aquesta Presidència del Consell Municipal manifesta al nostre poble, que referent a la nota dirigida al Conseller Regidor de Proveïments publicada el divendres prop-passat als periòdics locals "Front" i "'Vida Nueva" signada pel Conseller Pedro Alcocer, no té res a veure ni pesa cap responsabilitat damunt del Conseller esmentat, Miquel Domingo.

Es fan les investigacions necessàries per tal d'esbrinar la culpabilitat.

IMPORTANT REUNIÓ A L'ALCALDIA, PEL “SEGELL PRO INFÀNCIA”.

Tal com anunciarem en anteriors edicions, el Comitè del Segell Pro Infància es reuní dissabte proppassat a la tarda amb Ies representacions de tols els Grups Femenins de la nostra ciutat, amb les quals feren un canvi d'impressions referent a la tasca de la propera campanya en profit de la nostra infància.

Hom palesà en l'esmentada reunió el gran entusiasme regnant, entorn l'element femení i membres del Comitè.

ASSISTITS AL DISPENSARI D’URGÈNCIA.

En les darreres vint-i-quatre hores s’han registrat els següents accidents a l’esmentat Dispensari:

Ha estat curat de ferida contusa al llavi superior, el nen de 5 anys, Joaquim Alaiz, domiciliat al carrer de Salvà, 119.

I Santos García Blanco, de 9 anys d’edat, amb domicili al carrer de Menéndez Pelayo, per haver estat mossegat per un gos a la cuixa dreta.

No hay comentarios: