viernes, 7 de mayo de 2021

El Dia, edició de dijous 6 de maig de 1.937, pàg. 2 i 3.

NOTA INTERESSANT DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments assabenta els ciutadans en general que degut a les circumstàncies especials i doloroses actuals, ho pot subministrar queviures de cap mena, puix que tant per carretera com per ferrocarril, tots ens són requisats abans d’arribar a la nostra ciutat.

LA CREU ROJA FA UN PREC.

Ciutadans: La Creu Roja es una institució internacional al servei de les necessitats dels pobles. Cal que tothom respecti el seu distintiu de pau i d'ajut al necessitat. Les seves ambulàncies sanitàries han de tenir pas lliure per a tot arreu, Els seus homes, abnegats obrers, no poden ésser agredits. Els metges, camillers, infermeres, i practicants de la Creu Roja, realitzen un treball humanista que tots els ciutadans cal que recolzem sense distinció d’ideologies, polítiques i socials.

Facilitem, doncs, la tasca que en els actuals moments realitza la Creu Roja.

NOU ESTATGE DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA NOVA RUSSIA.

Aquesta .Associació d'Amics de la Nova Rússia, delegació local pro-"Komsomol", es complau en assabentar als seus associats, simpatitzants i poble en general, que ha traslladat la seva secretaria al carrer de les Milícies Catalanes. 41, des de la qual es posa a la disposició de tots, aquells que poguessin necessitar informes o detalls de la seva incumbència.

A l'ensems i per aquesta nota assabenta a tots aquells companys que han demanat llur ingrés com a socis de l'Associació i no tenen encara el carnet corresponent que es serveixin passar per la Secretaria els propers divendres i dissabte de dos quarts de 7 a 8 de la vetlla, portant un retrat, a fi de poder-los-el lliurar.

AVÍS DEL COMITÈ DE CONTROL DE LA MÚTUA D'ASSEGURANCES.

El Comitè de Control de la Mutua d'Assegurances de Terrassa comunica als seus associats que ha suspès la reunió que havia de celebrar-se demà al Saló Catalunya, la qual probablement tindrà lloc dintre la propera setmana i que s'avisarà ja oportunament.

A TOTS ELS COMPANYS DELS CONSELLS D'EMPRESA l COMITÈS DE CONTROL.

Per acord del Comitè d'Enllaç de la C. N. T.- U. G. T., els fem sabedors que a tots els treballadors que en les actuals circumstàncies hagin hagut de deixar el treballs els hi seran abonades les hores no treballades previ l'aval d'una de les dues centrals Sindicals.

ASSISTITS AL DISPENSARI D'URGÈNCIA.

En les darreres vint-i-quatre hores, s'han registrat els següents accidents a l'esmentat Dispensari:

Enric Marti, de 6 anys d'edat i amb domicili al carrer de Ramon i Cajal, 32, ha estat curat de cremades segon grau a la cama esquerra i ambdós braços, que es va produir en .caure-li aigua bullent al damunt.

Alfons Prat, de 56 anys d'edat, presentava segons diagnòstic del doctor de guàrdia, ferida inciso-contusa índex, de la mà dreta. Ha passat al seu domicili.

SUSPENSIÓ DEL PLE D'AVUI.

Per decret de l'Alcaldia i davant les circumstàncies que estem travessant s'ha acordat la suspensió de la sessió Ordinària del Ple del Consell Municipal que havia de tenir lloc avui, a les deu de la vetlla. El qual acord fou aprovat per la Comissió Permanent en sessió celebrada ahir.

No hay comentarios: