martes, 11 de mayo de 2021

L’Acció, edició divendres, 7 de Maig de 1.937, pàg. 2

 

Diada de la sardana

El Foment de la Sardana conjuntament amb l'Excm. Ajuntament, han organitzat per a dissabte i diumenge la «Diada de la Sardana» a profit del Segell Pro Infància.

Es celebraran 3 audicions de sardanes al Parc Municipal sota el següent ordre:

Dissabte tarda, a les 5, audició a càrrec de la Banda Municipal.

Diumenge, matí a les 11, audició a càrrec de la mateixa; tarda a les 5, audició a càrrec de la cobla del Sindicat Musical.

Notes de la Presidència municipal i conselleries 

ANUNCI

La Comissió Permanent del Consell Municipal, en sessió celebrada el dia set del proppassat mes d'abril, adopta els següents acords:

1er.—Aprovar el projecte de rasant definitiva del carrer de Pardo Bazán, confeccionat per l'arquitecte Municipal, amb un pressupost total de 3.512.18  pessetes, realitzant-se aquestes obres amb càrrec a la consignació de la Brigada Municipal d'Obres,

2on.—Imposar les contribucions especials a que fes referència el número segon de l'article 316, en relació amb l'apartat b) de l'article 332 de l’Estatut Municipal del 8 de març del 1924, en la quantia del 50 % de l'import del desmunt i 25 per cent de l'import del mur de contenció i aprovar els documents exigits per l'article 357 de l’al·ludit text legal, confeccionats per l’Oficina Tècnica municipal, els quals  junt amb el projecte, restaran de manifest el públic en el Negociat d'Obres i Vivenda de la Secretari Municipal, durant 13 dies, comptats a partir del següent al de la publicació del corresponent anunci el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per tal que, durant dit termini i set dies després, puguin presentar-se les reclamacions que estimin pertinents.

El que es fa públic per a gener al coneixement dels interessats.

Terrassa 6 de maig de 1937.—El President, Jaume Figueras.

PAGAMENTS A LA CUINA POPULAR.

Es posa en coneixement de tots els posseïdors de «vals» de la Cuina Popular, que podran passar a liquidar els corresponents del 11 al 18 d'abril i hores de 3 a 5 de la tarda, demà dissabte dia 8 havent de presentar els esmentats «vals» acompanyant la corresponent factura.

Son pregats tots aquells qui hagin de cobrar que es previnguin de canvi.

ASSISTITS AL DISPENSARI D'URGÈNCIA.

En les darreres vint-i-quatre hores s'han registrat els següents accidents  a l'esmentat Dispensari:

Alfons Cuartero de 9 anys d'edat i amb domicili  a la Ctra. de Rellinars 58, el qual presentava segons diagnòstic del Dr. de guàrdia, contusió amb hematoma a la parpella superior esquerra. Després d'assistit a passat al seu domicili.

De resultes d'un atac epilèptic que li sobrevingué a la via pública, ha estat assistit el ciutadà Antoni Vidany de 35 anys d'edat. Ha estat traslladat al seu domicili, Pardo Bazán 122.

Joan Ubach de 5 anys d'edat, ha estat guarit de ferida inciso contusa regió parietal dreta, a causa d'una caiguda. a la via pública. L'esmentat accident al viu al carrer d’Ignasi Iglésies 381.

NOTA DE LA FEDERACIÓ DE MUTILATS, FERITS I MALALTS DE  GUERRA.

Es prega als milicians ferits i malalts de guerra perquè passin per la Federació, carrer de Francesc Macià 12, de demà a dotze del matí per tal d'assabentar-se d'un afer de molt interès.

NOTA DE L'A.E.M.A.O.T.

L'Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis d'aquesta ciutat, assabenta als seus associats, que degut els fets ocorreguts a Barcelona, queda ajornada la visita que s'havia d'efectuar, demà dissabte al matí, als Laboratoris cinematogràfics de la casa Josep M'. Bosc de l'esmentada ciutat.

Oportunament hom anunciarà la data en què s’efectuarà i per tant els socis que estaven inscrits poden retenir la invitació la qual els serà vàlida pel dia en què s’efectuï.

No hay comentarios: