domingo, 16 de mayo de 2021

El Dia, edició de dilluns 10 de maig de 1.937, pàg. 2 i 3.

 

RELACIÓ DE LES ESCOLES D'AQUESTA CIUTAT QUE DEMÀ DIMARTS HAN D'ACUDIR A LES SESSIONS DE CINEMA ORGANITZADES PEL COMITE LOCAL PEL SEGELL PRO-INFÀNCIA.

Cinema La Rambla. Matí a dos quarts dei deu en punt:

Escola Ramon Llull, carrer R. Llull; Ferrer i Guàrdia, Vall; Acadèmia Fuster, Teatre, 2; Mercè Junyent, R. Egara; Josep Salvador, Linneu; Foment de Cultura, Volta; Escola Brugués, Guttemberg, 33; Escola Social, Topete, 2: Acadèmia Ballester, Milícies Catalanes; Concepció Arenal, Pantà, 47; Pi i Margall, Anselm Lorenzo; Turó Parc, Pla Ametllera; Escola Nova, Manyer i Flequer; Escola 22 de Juliol, Passeig 22 de Juliol, 497; Escola Izquierdo, Bartrina, 78; Grup Genescà, Salvador Segui i Escola Sala, Plaça Verdaguer.

Tarda, a dos quarts de quatre en punt:

Escola Jardí de la Infància, Topete, 16; Primer de Maig, carrer Primer de Maig; Col·legi Mollà, Alagorda 27; Primera Ensenyança Ruiz, Blasco de Garay; Escola Egara, Milícies Catalanes; Manuela Segarra, Jodis, 50; Escola Querol, Albèniz, 21; Acadèmia Serrat, Pare Llaurador, 13; Escola Montserrat, Colldeforns, 68; Josep Caparrós, G. Alba, 38; Bartomeu Amat, C. B. Amat; Col·legi Evangèlic, Valentí Almirall; Maria Serra, carretera de Moncada; Acadèmia Cots, Cremat, 2; Antoni Sánchez, Ample; Infància, carrer Catalunya; Joan Pomes, carrer Joan Pomes ; Casal de l'Infant; Mestre Carles, F. Ascaso: Escola noies, Plaça Verdaguer; Escola Galileu carrer Galileu; Escola Zona, Parellada, 4 i Escola Jordi, Nord.

Cinema Doré, a dos quarts de quatre en punt: Grup Torrella, Rambla d'Egara; Escola del carrer de Colom, i Grup Escola Baldric, carrer Baldric.

PERSONES QUE HAN DE PASSAR PER LA CREU ROJA.

Les persones que es detallen a continuació i que per tenir segurament l'adreça equivocada no ha estat possible avisar-los, poden passar pel local del Comitè de la Creu Roja, qualsevol dia de 7 a 8 de la tarda, per un assumpte que els interessa

Amàlia Navarro Nogués, Sant Quirze, 34; Matías Sànchez Roca, Pous, 36; Josep Cos Calsina; Antoni Ruiz, Sant Quirze i Maria Roy, Progrés, 63, interior.

RELACIÓ DELS SERVEIS EFECTUATS DURANT EL PASSAT MES D'ABRIL PER LA CREU ROJA LOCAL.

A continuació, detallem la relació de serveis efectuats durant el passat mes d'abril, per la Creu Roja Local:

Trasllat de malalts i ferits a Hospitals i Sanatoris de la nostra ciutat, 43; Trasllat de malalts i ferits a Dispensaris i Clíniques de la nostra ciutat, 5; Trasllat de cadàvers al Dipòsit Judicial, 5; auxiliats a la via pública. 3; .Auxiliats al seu domicili, 1; assistència a Esports i Festivals, 2; Trasllat de malalts i ferits d'Olesa a Barcelona, 2; de Terrassa a Barcelona, 1 ; Trasllat de malalts psíquics a Vila Boi, 3.

En total, doncs, la Creu Roja de la nostra localitat, ha efectuat 65 serveis humanitaris.

PROGRAMA DE LA SESSIÓ DE CINEMA PER ALS INFANTS.

Demà dimarts, es celebrarà la tercera sessió de cinema per als infants al Cinema La Rambla, en la que es passaran a la pantalla els següents films i documentals:

"Catifa Màgica".

"La Gran cursa de Mickey".

“Homes del demà".

“Gasolina en el desert".

A la nit, es donarà el mateix programa, més la comèdia "Teodoro i Cia", per al públic en general.

Totes aquestes sessions organitzades pel Comitè Local del Segell Pro Infància, seran a profit de l'esmentat Segell.

ASSISTITS AL DISPENSARI D'URGÈNCIA.

En les darreres vint-i-quatre hores s'han registrat els següents accidents a l'esmentat Dispensari:.

Josep Aparicio Ortiz, de 30 anys d'edat i amb domicili a Barcelona, al carrer de Joan de Pradera, 93, que ha presentat a causa duna caiguda de bicicleta, ferides contuses a les mans.

Lluís Borràs, de 4 anys d'edat, ha estat guarit de ferida tallant al dit gros esquerre. Ha passat al seu domicili, Bruc, 99.

A causa d'una trepitjada de cavalleria al dit gros del peu esquerre, ha estat assistit al nostre Dispensari, el ciutadà Josep Odena, de 43 anys d'edat. Ha passat al seu domicili, Àngel Guimerà, 219.

No hay comentarios: