domingo, 9 de mayo de 2021

L’Acció, edició dijous, 6 de Maig de 1.937, pàg. 2

Nota importantíssima de Proveïments La Conselleria Municipal esmentada assabenta als ciutadans en general que amb motiu de les circumstàncies especials i doloroses actuals, no pot subministrar queviures de cap mena, puix que tant per carretera com per ferrocarril tots en són requisats abans d'arribar a la nostra ciutat.

Notes de la Presidència municipal i conselleries 

SUSPENSIÓ DEL PLE D'AVUI.

Per decret de l’Alcaldia i davant les circumstàncies en que estem travessant s’ha acordat la suspensió de la Sessió Ordinària del Ple del Consell Municipal que havia de tenir lloc avui, dia 6 a les deu de la vetlla. El qual acord fou aprovat per la Comissió Permanent en sessió celebrada ahir.

TELEGRAMA CURSAT.

«Al Consell de la Generalitat.— El Consell Municipal de Terrassa li plau adreçar-se al Consell de la Generalitat constituït avui a la tarda, per tal de manifestar- li que les organitzacions que sotasignen les quals formen part d'aquest Consell Municipal, compenetrades del major esperit de Solidaritat, es senten identificades amb el Consell de Catalunya, i aportant l'alt exemple de la nostra Ciutat en plena harmonia antifeixista, demanen que el Govern català faci constar aquest viu i urgent anhel de tot el poble de Terrassa antifeixista, el qual vol que s'acabin immediatament les pertorbacions a Barcelona i que hom deposi les actituds fratricides i tothom es reintegri al lloc normal, a profit de la victòria sobre el feixisme.

E.R.C., C.N.T., U.G.T., U. de Rabassaires, P.O.U.M., Acció Catalana.»

Notes  diverses 

ASSISTITS AL DISPENSARI D’URGÈNCIA.

En les darreres vint-i-quatre hores s'han registrat els següents accidents a l'esmentat Dispensari:

Enric Martí de 6 anys d'edat i amb domicili al carrer de Ramon i Cajal 32, ha estat curat de cremades segon grau, cama esquerra i ambdós braços, que es va produir en caure-li aigua bullenta al damunt.

Alfons Prat de 56 anys d'edat, presentava segons diagnòstic del Dr. de guàrdia, ferida inciso - contusa índex de la ma dreta. Ha passat al seu domicili.

LA CREU ROJA FA UN PREC.

Ciutadans: La Creu Roja és una institució internacional al servei de les necessitats dels pobles. Cal que tothom respecti el seu distintiu de pas i d'ajut al necessitat. Les seves ambulàncies sanitàries han de tenir pas lliure per a tot arreu. Els seus homes abnegats obrers no poden ésser agredits. Els metges, camillers, infermeres. i practicants de la Creu Roja, realitzen un treball humanista  que tots els ciutadans cal que recolzem sense distinció de ideologies, polítiques i socials.

Facilitem, doncs, la tasca que en els actuals moments realitza la Creu Roja.

COMPANYS DELS CONSELLS D'EMPRESA I COMITÈS DE CONTROL

Per acord del Comitè d'Enllaç de la C.N.T.- U.G.T. fem sabedors a tots els treballadors que en les actuals circumstàncies hagin hagut de deixar el treball, els serà abonades les hores no treballades previ l'aval d'una de les dues centrals sindicals

S’ha suspès la reunió de la Mútua d'Assegurances 

El Comitè de Control de la Mútua d’Assegurances de Terrassa, comunica als seus associats que ha suspès la reunió que tenia de celebrar-se demà al Saló Catalunya, la qual probablement tindrà lloc dintre la propera setmana i que s'avisarà ja oportunament.

No hay comentarios: